O prodajnom mjestu
Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište u Zagrebu
Pavlinska 2, 42000 Varaždin, Hrvatska
OIB: 02024882310
Porezni broj: HR02024882310
MBS: 070040480 (Trgovački sud u Varaždinu)
Uvjeti prodaje

Korištenjem FOI Upisi online naplate obvezujete se poštivati niže navedene Opće uvjete i pravila. Ako se ne slažete s Općim uvjetima i pravilima korištenja FOI Upisi online naplate, molimo Vas nemojte koristiti online naplatu sustava FOI Upisi.

FOI Upisi je web aplikacija Fakulteta organizacije i informatike za online upis studenata.

Za sve dodatne informacije molimo da se obratite na pay-foi@foi.unizg.hr

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Fakultet organizacije i informatike obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Fakulteta organizacije i informatike i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Valuta
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na računu kreditne kartice pretvara se u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditne kartice.
Prihvat kartica i sigurnosni programi
American Express Diners Club International Visa MasterCard American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway